Hotelli Puustelli Nivala

Hotelli: Ma-Pe 6:00-22:00 La 8:00-22:00 Su 8:00 - 12:00

Lounas: arkisin 10:30-14:00

A la carte tilaukset: ma-to 20:00 mennessä, pe-la 21:00 mennessä

PuusPaari: Ma-To 16:00-22:00 Pe-La 16:00-04:00

Yleiset ehdot


Yleiset varaus-, ja peruutusehdot

 

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan sähköpostilla, soittamalla, hotellin vastaanotossa sekä verkkosivujen kautta tehtyihin huonevarauksiin ja lisäpalveluihin. Näitä ehtoja sovelletaan sekä yksittäisten henkilöiden, että yritysten nimiin tehtyihin majoitusvarauksiin, ellei muuta erityistä sopimusta ole laadittu.

Hotelli varaa oikeuden käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja.

 

Varaaminen ja vahvistus

Varauksen voi tehdä sähköpostilla, soittamalla, hotellin vastaanotossa tai hotellin verkkokaupasta osoitteessa www.hotellipuustellinivala.fi.

Varauksia voivat tehdä vain täysi-ikäiset henkilöt.

Varausta tehdessä asiakkaan tulee täyttää lomakkeessa vaadittavat tiedot. Verkkokaupassa tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostilla,
jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet arvonlisäverollisine hintoineen. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Mikäli et saa varausvahvistusta, otathan välittömästi yhteyttä hotelliin. Sähköpostilla, puhelimitse tehty varaus vahvistetaan pääsääntöisesti
tilaustapaa vastaavalla tavalla. Paikan päällä tehty varaus vahvistetaan suullisesti.

Ilmoita mahdollisista erikoistoiveista varauksen yhteydessä.

 

Alaikäisen majoittuminen

Hotellin palveluita ja tuotteita voi varata vain täysi-ikäinen henkilö. Alaikäiselle palveluita tai tuotteita varaava on henkilökohtaisesti vastuussa alaikäisestä, oli varaaja itse mukana tai ei. Ilman huoltajaa majoittuvaa alaikäisestä voidaan vaatia esittämään henkilöllisyystodistus oleskelun aikana. Huoltajan tulee täyttää ja toimittaa hotellin verkkosivuilta löytyvän todistuksen alaikäisen majoittumista varten ennen majoituksen alkua osoitteeseen myynti@hotellipuustellinivala.fi.

 

Saapuminen hotelliin

Hotellihuone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin pääsevät vain sisään kirjautuneet henkilöt. Huoneen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä päivämääränä. Mikäli myöhäistä saapumista ei ole vahvistettu hotellin vastaanottoon, on hotellilla oikeus peruuttaa varaus ja myydä huone toiselle asiakkaalle klo 18.00 jälkeen. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, tai ei ole peruuttanut varausta etukäteen, tai jos asiakas peruuttaa varauksen klo 18.00 jälkeen, veloitetaan asiakkaalta yhden yön yöpyminen.

Jos hotelliin saavutaan sovittuja saapumisaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, on hotellin ilman lisäkustannuksia autettava varaamaan lähin mahdollinen vastaavan tasoinen majoitus. 

 

Lähtöpäivämäärän muutokset

Sovittua aikaisemmasta lähdöstä on ilmoitettava hotellille viimeistään klo 18.00 lähtöä edeltävänä päivänä. Jos haluat jatkaa yöpymistä, ilmoita siitä hotellille viimeistään klo 18.00 alkuperäistä lähtöä edeltävänä päivänä.  Varausta voidaan jatkaa, jos varaustilanne mahdollistaa sen. Muutokset voivat aiheuttaa muutoksen majoituksen hintaan.

Lemmikit hotellissa

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan hotelliin. Ravintolaan tai pubiin lemmikkieläimillä ei ole pääsyä. Majoittuvista lemmikeistä veloitamme hinnaston mukaisen hinnan. Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa lemmikin mahdollisesti hotellille, tai sen muille asiakkaille aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä hotellissa.

 

Asiakkaan käyttäytyminen hotellissa

Hotellissa noudatetaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos asiakas rikkoo näitä sääntöjä, voidaan hänet välittömästi poistaa hotellista. Asiakkaan on kuitenkin maksettava majoituksensa ja tilaamiensa lisäpalveluiden hinta, eikä jo suoritetun maksun palauttamista voi vaatia.

 

Asiakkaan vastuu vahingosta

Asiakas vastaa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamista vahingoista (kuten huoneessa tupakoinnista), jonka asiakas, hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille, sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Hotellin sisätilat ovat täysin savuttomat.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

 

Hotellin vastuu asiakkaan omaisuudesta

Asiakas vastaa omista matkatavaroistaan. Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta. Hotelli ei vastaa hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

 

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Hyväksymme yleisimmät maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, ellei hotelli itse ole tarjoutunut niin tekemään.

Yritysasiakkaille on mahdollista maksaa myös laskulla. Valmistaudu ilmoittamaan viimeistään sisäänkirjautuessa vähintään laskutettavan yrityksen nimi, osoite, Y-tunnus ja sähköisen, tai paperisen laskun toimitusosoite.

 

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä viimeistään tulopäivänä klo 18.00 mennessä mikäli muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä, tai valittuun hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja.

Hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena ensimmäisen vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut, mikäli asiakas ei saavu sovitusti tai peruutat varauksen klo 18.00 jälkeen.

Varauksen peruutukseen on oikeus varausehdoista poiketen kustannuksitta, ja mahdolliset etukäteen suoritetut maksut voi saada takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Hotellilla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä varauksen käsittelystä aiheutuvat kulut.

Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun.

 

Force majeure

Hotelli Puustelli Nivalalla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi. Tällöin asiakkaalle palautetaan varauksen summa kokonaisuudessaan.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen varaustaan, kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Hotelli Puustelli Nivala käsittelee asiakastiedot rekisteriselosteen mukaisesti, jonka löydät www.hotellipuustellinivala.fi/rekisteriseloste/

 

Hotellin yhteystiedot

Hotelli Puustelli Nivala

Toritie 7, 85500 Nivala

www.hotellipuustellinivala.fi

myynti@hotellipuustellinivala.fi

Puhelin: 010 3214 580