Ajalle 20.1. – 24.1.
Lounas 12,70 € / Eläkeläiset 11,70 €
MAANANTAI 20.1.
Kolmen juuston keitto L, G
Nakkistroganof L, G
Uunilohta koskenlaskijalla L, G (M, G)
Riisi M, G
Pyttipannu ja paistettu kananmuna M, G
Punajuuripaistos M, G
Marjarahka L, G
TIISTAI 21.1.
Pinaattikeitto & kananmuna L, G
Karjalanpaisti M, G
Muusi L, G
Hunajaiset uunijuurekset L, G
Savulohipasta L
Broilerin siivet M, G
Omenapiirakka & vaniljakastike L (M, G)
KESKIVIIKKO 22.1.
Porkkanasosekeitto kookoskermalla L, G
Jauheliha-makaroonilaatikko L
Kermainen lihapata L, G
Kasvisgratiini L, G
Kananugetit L
Suklaakiisseli ja vaniljavaahto L, G (M, G)
TORSTAI 23.1.
Hernekeitto M, G
Talon lihapullat ruskealla kastikkeella L, G
Perunat L, G
Uunikala L, G
Värikkäät kasvikset L, G
Pannarit ja mansikkahillo L, G (M, G)
PERJANTAI 24.1.
Kermainen lohikeitto L, G
Jauheliha-perunasoselaatikko L, G
Hunajainen juustobroiler L, G
Uunilohkot ja riisiä M, G
Paahdetut parsakaalit M, G
Mansikkarahka L, G (M, G)
Ravintolan anniskeluaika MA-PE klo 9.00 – 21.30 Noutopöytä arkisin klo 10.30 – 14.00 Noutopöydän hinta 12,70 € / eläkeläiset 11,70 € / lapset alle 4-vuotiaat ilmaiseksi / 4-12 v. 8,90 € Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, perinteiset ruokajuomat, leivät levitteineen sekä kahvin tai teen. Kotipakettitilaukset voi tehdä soittamalla numeroon 010 3214 580 Ruokalistaan voi tulla muutoksia. À la carte tilaukset MA-TO 20.00 mennessä, PE 21.00 mennessä Ravintola avoinna LAUANTAISIN klo 16-22 (tilaukset 21.00 mennessä).