Rekisteriseloste

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10§:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

  1. Rekisterinpitäjä
    Hotelli Puustelli Nivala
    Toritie 7
    85500 Nivala
    Puh +358 10 3214 580
  2. Rekisteriasiat
    Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
  3. Rekisterin nimi
    Hotelli Puustelli Nivalan markkinointirekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Hotelli Puustelli Nivalan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely, Hotelli Puustelli Nivalan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Hotelli Puustelli Nivalan viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelin
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

Hotelli Puustelli Nivala käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

  1. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan Hotelli Puustelli Nivalan asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.
  2. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
  3. Tietojen poistaminen
    Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
  4. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Hotelli Puustelli Nivalan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
  5. Kielto-oikeus
    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.